EMPANADAS MAXIMA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Empanadas Maxima. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 19:47 Was perfect 12 x empanadas voor herhaling vatbaar groetjes P.
31 jul 2022 om 10:18 Alles was lekker !! bezorgtijd prima Alleen zou ik op de zakjes schrijven wat er voor vulling inzit. Dit is niet te zien aan de buitenkant. Maar even opensnijden en je ziet het. Echt lekker hapje.
22 jul 2022 om 16:37 lekker maar teklein
18 jul 2022 om 11:27 We bestelden voor 2 personen totaal 6 empanada's voor 20 euro. Gezien het bedrag dachten we hier een goede avondmaaltijd aan te hebben. Helaas is dit veel te weinig. De kwaliteit was ok. Jammer dat ze niet allemaal knapperig waren.
12 jun 2022 om 21:23 Op tijd geleverd door een vriendelijke, vrolijk lachende bezorger. Eten nog lekker warm en erg lekker! Ga hier zeker weer eens bestellen
29 mei 2022 om 8:07 Delicious food and ontime delivered
28 mei 2022 om 8:55 Zoals we gewend zijn, weer heerlijke empenada's gekregen.
26 mei 2022 om 11:25 Goed eten jammer dat de chimmichuri niet mee geleverd was.
14 apr 2022 om 21:49 Weer lekker gegeten en de bezorger was op tijd, aardig en met een lach.
4 mrt 2022 om 21:40 Absoluut lekker, alleen de Carne Empanada's werden gemist. Lekker warm en sneller gebracht dan verwacht. Top!
24 feb 2022 om 21:31 Today, Delivery: Two thumps up!
20 jan 2022 om 21:49 Absolute aanrader, super super lekker.